0 Läs mer >>
Nu har jag och Christoffer äntligen hittat en resa till Egypten som vi har bokat. Sitter här med fjärillar i magen och en känsla av att vi kommer få en underbar resa.
 
 

Egypten

0 Läs mer >>
Har varit en händelserik helg. I fredags blev det en sväng bort till Lisa för att fixa naglar till henne. Sen fixade jag lite här hemma och sov en timme på soffan. När älskling slutat jobba drog vi till gymmet. Sen blev det en lugn kväll.

I lördags handlade vi paket till pappa som fyllde år i söndags. Vädret var så fint när vi kom hem så vi åkte roller med rasslarna. Sen åkte vi upp på söderåsen och gick en lång promenad. På kvällen kollade vi Robinson. 

Igår åkte vi till Löndala för att fira pappa. Vi åt smörgåstårta och gick en promenad. Dagen avslutades med grillning hos brossan.

mina senaste bilde...

0 Läs mer >>
Väntar nu på besked ifrån skolorna jag sökt till. Hoppas verkligen att det går bättre detta året! 

Bara tagit vara på dagen idag. Cyklade till tandläkaren i Klippan tidigt i morse och tillbaka. Satt en timme i solen och blev röd som en tomat och linnebränna. Sen begav jag mig ut på en löptur med hundarna. Ikväll blir det en sväng till gymmet för att köra biceps och triceps. 

Nu väntar jag på att älskling ska komma hit och vi ska äta. Fin dag helt enkelt!

Du är finare än du...

0 Läs mer >>
Levt under stress de senaste veckorna och har därför inte haft tid att lägga upp något här. Men nu äntligen tror jag (hoppas) jag att jag kan slappna av lite. Varit sista dagarna för att söka till skolor denna veckan så det har varit extrem mycket press och dålig sömn fram tills nu.

I helgen åkte jag och Karin till Göteborg för att hälsa på våra kära klasskamrater som numera bor där uppe. Vi hade två väldigt roliga och händelserika dagar i götet. Tack alla inblandade för en fin helg.

Helg i Göteborg!