0 Läs mer >>

Idag har jag tränat, julstädat och skrivit klar en uppgift. Utanför fönstret faller snön och jag sitter här inne med oboy i min mugg och myser!

Städa

0 Läs mer >>

Ikväll blir det galen shopping på Familia med mamma. Vet inte riktigt var jag är ute efter, eller jo sjukt snygga kläder vill jag ha!

vännen som aldrig ...

1 Läs mer >>
Startade dagen med att köra crosstrainer, passet avsultades med en varm dusch och frukost. Kollade hart of dixie sen tog jag tag i mig själv och pluggade, en runda ut med kameran och jag är redan helnöjd med dagen.


Den stackars fågeln på bilden råkade flyga in i fönstret här hemma och då var jag tvungen att avbryta skrivandet för att springa ut och ta lite bilder på den. Som tur var flög fågeln iväg efter att jag fotade den, så jag kan meddela att fågeln mår bra!

Blåmes

0 Läs mer >>

Linne Gina tricot, armband Gina tricot, byxor Gina tricot, Halsduk Gina tricot, tröja med fransar H&M, Nagellack Gina tricot, Skor H&M och örhängen Gina Tricot.

Imorgon ska jag shoppa och därför kände jag mig lite sugen på att slänga ihop ett kollage med kläder innan jag ska sova! Om jag kan sova inatt. Vår ena katt blöder ut munnen och jamar om man lyfter honom så håller lite koll på honom. Hoppas verkligen han mår bättre imorgon.

Naturfärger

0 Läs mer >>

En bild från gårdagen, då jag och Rebecca försökte tackla en fotouppgift på bästa sätt. Dock med lite svårigheter då det inte riktigt var vår dag. Idag mår jag inte alls bra och har sovit största delen utav dagen!

En bild från igår.

0 Läs mer >>


Tråkigt väder, trå...

0 Läs mer >>

Bara att vakna upp bredvid sin älskling en lördag gör ju hela dagen underbar. Men idag bjöd föräldrarna på julborg på Ikea, måste säga att julbordet detta året var så mycket bättre än förra året som var en katastrof. Så om någon åt det förra året och var lika missnöjd som jag så är det värt ett nytt försök! Jag vet inte vad som var godast... Sillen i fläder, sillen i vinbär, julskinkan, laxen, gröten eller muffins med smak av pepparkaka. Nu har man suttit framför Så ska det låta för att ta sig ur matkoman och jag är nu ännu lyckligare. SJUKT BRA LÖRDAG <3

 

Underbar lördag!

0 Läs mer >>

cute birds.

1 Läs mer >>

Ganska likt!

Utveckling

1 Läs mer >>

Kanske har jag fått tillbaka motivationen, för idag knattrar fingrarna över tangenterna utan världens motstånd! Idag har jag en sådan underbar effektivitetskick som jag får lite med jämna mellanrum. Sjukt skönt så länge det varar.

Motivation

1 Läs mer >>

Jag har en ständig fajt med dessa två sötnosar som älskar köttbullarna som råkar komma från vårt kylskåp. Varje gång man är på väg till kylen så är där två katter man snubblar på. Tar man sedan ut dricka ur kylen och låter dörren stå öppen när man häller upp så är de självklart där och nallar.  

Här tar vi för oss!

0 Läs mer >>

Ligger i sängen nu och känner hur musklerna ömmar efter gymmet. Sjukt skönt idag, förmodligen inte lika skönt imorgon. Dagens träning gick riktigt bra och det var till och med någon som kommenterade och tyckte att det såg sjukt jobbigt ut. 

pressure