0 Läs mer >>

Vädret är otroligt skönt! Sitter och tittar på min siesta biljett och drömmer mig bort <3

Otroligt skönt

2 Läs mer >>


Första lediga dagen idag, har varit riktigt skönt! Största delen av dagen spenderades vid poolen stekandes i solen. Senare hängde jag upp en hängmatta för första gången i mitt liv. Senare spenderade jag drygt en timme i hängmattan med att skriva klart min sista inlämning. Imorgon blir det träning :)

skönhet finns inom os...

0 Läs mer >>

Kom hem från Tyringe för ett litet tag sen. Var där för att spela match. Tråkigt att vi gav upp mot slutet, det slutade iaf 3-2 till Tyringe. Men vi möter dem snar igen och då hoppas vi på att vi har lite mer kämpaglöd då!

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker skriva klart mitt religionsarbete, mindre kul. Skönt att veta att man inte ska till skolan imorgon och att det snart är torsdag och siesta drar igång!

Hade riktigt trevligt på festen igår, rolig kväll<3

Från och med du

0 Läs mer >>


Ikväll blir det tjejmiddag i Helsingborg för söta Leonora fyller 17 år imorgon. Såhär ser jag ut ikväll, helt förälskad i den gröna långklänningen är jag! Ska försöka ta det lugnt i kväll ska ju spela match imorgon. Ni får ha en bra kväll, för det tänker jag ha <3

Fiesta

0 Läs mer >>

Idag efter en kort skoldag besökte jag, Isabell och Josefi Malmö för att shoppa. Åkte hem väldigt nöjd med ett par shorts en klänning och en jacka 1 parfym och 2 presenter . Nu sitter jag och tråkar ihjäl mig.... Längtar tills imorgon då jag har massa kul att göra!

Malmö

0 Läs mer >>

Idag hade vi studiebesök på Helsingborgsdagblad, inget nytt vi har redan hört det mesta på lektionerna. Men det var ändå ett roligt besök. Efter det åkte jag hem igen, sen har jag pluggat spanska i ca 2 timmar BORED.. Funderar på att ta en paus och springa en lång runda i skogen. Snart är denna veckan över och det ska bli riktigt skönt. En rolig helg väntar och det kan nästan inte bli bättre än så.

jag saknar dig

0 Läs mer >>

Nationella idag, det gick helt ok. Skönt att det var sista nationella nu. Hoppas bara allt gick så bra som det kändes. Kom hem vid 2 idag skönt! Nu ska jag snart börja plugga på 2 spanska prov... har inte ork till det men det måste göras bara. Hinner inte träna fotboll idag, men kanske hinner springa en runda i skogen hoppas.

Vad är det för fel på vädret idag?regn, sol, hagel, regn, svarta moln som om det ska börja åska och lite sol igen.

Får ingen luft

0 Läs mer >>

(En bild får Robins fest i helgen)

Sitter och lyssnar igenom Veronica maggios nya album, jag kan inte få nog av dessa underbara låtar. Idag total lurade Isabell och Josefi mig när vi spelade kubb på idrotten. De sa att alla siesta biljetter var slut sålda och jag blev jätte besviken. Jag såg ju verkligen fram emot siesta med två underbara tjejer, allt kändes knas. Men då helt plötsligt började de båda skatta och sa att de skojade. Båda två höll på att få vars en kubb pinne i huvudet. Men jag blev ändå glad att deras usla skämt inte var sant!

Det var en hyfsat kort skoldag då vi fick gå hem och arbeta på religionen. Fick kanske inte riktigt gjort så mycket jag hade tänkt mig idag, inte så mycket skolarbete i alla fall. När jag kom hem somnade jag på sängen i en timme, senare hade jag ingen lust att sätta mig med en tråkig lärobok så jag tog på löparskorna och sprang en runda istället. Nu mår jag toppen efter en joggingtur i skogen och ska försöka lära mig några nya spanska ord.

Du går med blicken vä...

0 Läs mer >>

Ich liebe dich, för alltid <3

Hinner inte skriva så mycket här, försöker ta vara på helgerna istället för att sitta vid datorn. Idag är det söndag och det är min officiella plugg dag! Jätte kul, men nu har man förhoppningsvis bara en vecka kvar i skolan. Senare ikväll drar jag till gymmet, skönt.

Ich liebe dich

0 Läs mer >>


Vill ha!
väst H&M 299, skor H&M 199, väska H&M 199, skärp bikbok 199, brillor 70 H&M, shorts 500 modekungen och fjäderörhänge jfr.se 149

kläder som är perfekta till en varm sommardag! Imorgon hade jag inga lektioner så har redan fått helg, jätte skönt. Men känner mig ganska slut efter fotbollsträningen så ska snart ta och lägga mig i min säng. Kan ju sova ut imorgon och det är efterlängtat <3

clothing

0 Läs mer >>

Bra start på morgonen? Inte precis, skulle köra moped till Perstorp. Men vem vill köra moped i ösregnet? Inte jag i alla fall. Så idag får jag helt enkelt sitta och plugga hemma.

Kan inte säga nej.

0 Läs mer >>

Det kändes som att nationella idag gick ganska bra, ett ton lyfte från mina axlar. Nu ska jag snart försöka plugga så livet kan lätta mer. Ser fram emot helgen, hoppas att jag hinner ta en paus från allt som har med skolan att göra och bara ha kul. Efter denna veckan är det ju förhoppningsvis min sista vecka. Sen drar allt kul igång och jag tror det kommer bli en kick ass sommar :D

Du kommer nog aldrig ...