0 Läs mer >>

Blir inte nöjd med en ända bild jag tar under vintern! USCH inte min årstid när det gäller att fotografera. Min söndag kommer som vanligt att innehålla en del plugg och sen ikväll ska jag till gymmet.

Take my photo of t...

0 Läs mer >>

Igår efter skolan träffade jag Oliver, det var kul sen stack jag hem för att umgås med mina tösor! Vi kollade sex and the city 2 och snackade massa skit sen sov Maria över här. Idag ska jag nog bara sitta hemma och göra läxan som jag inte gjorde igår. YEEES

2011-01-29

1 Läs mer >>

Mitt i allt onda ikväll finns det någon som får mig att dra på smilet. tack

Idag fråga Josefi mig om vi kunde gå in på pistachia för hon va så mega godissugen! Jag gick med på de, men ångrade mig så fort vi kom in i affären. Jag har aldrig varit så sugen på choklad fy. Men allt slutade bra till sist ! Jag kom ut därifrån med en räksallad!

I should have know...

3 Läs mer >>
 
Idag har jag pluggat pluggat och pluggat så nu ska jag spendera lite tid med det jag faktiskt vill göra. Fick låna en bok av söta Leonora. Ska börja läsa ur den nu den heter syskon kärlek och är skriven av Katarina von Bredow.

Wouldn't be good e...

1 Läs mer >>

gammal bild med ny redigering.

Jag önskar att jag hade tid att göra vad jag brinner för på källarna men nu är det inte så. Idag när jag kom hem satt jag mig med ett arbete som ska va klart tills imorgon. Skönt att vi har studiedag imorgon och att jag har hela dagen på mig att plugga. Efter detta arbetet ska ja fortsätta på nästa.

Jag leker med sann...

1 Läs mer >>
Hemma igen sitter just nu och skriver ett arbete om bibeln som ska va skrivet på engelska. Ganska segt att göra detta en lördag. Om era föräldrar ska till XXXLutc i Malmö så rekomenderar jag att avstå den resan. Visst de hade helt underbara möbler till bra priser och allt fick en att dreggla men att gå med ens föräldrar genom en så stor möbelaffär tar massor av tid. Speciellt om de som mina ska stanna överallt och kolla i flera minuter.

Men jag blev nöjd när det blev min tur att shoppa! Handlade en hoddie, ett par skor, ett par byxor, en BH och en skinjacka. Blev nöjd också, nu lär jag inte shoppa på ett tag !Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I’d catch a grenad...

0 Läs mer >>

får tacka snälla Josefi för den fina bloggdesignen hon gjorde till mig igår! hennes blogg http://brickroad.blogg.se/
Idag åker jag till Malmö med familjen men är hemma igen tills ikväll då jag ska försöka uppdaera om jag inte pluggar !

Föresten filmen vi såg på bio igår Love and other drugs va en jätte söt film och jag hade en jätte mysig kväll! se filmen¨


PUSS

Tack Josefi

2 Läs mer >>


Jag mår helt sjukt jävla bra, ikväll blir de som sagt bio i Helsingborg med fint sällskap! Love and other drugs. Sen till Max och käka och jag håller tummarna för att man kan käka sallad där. Har för övrigt massa skoluppgifter att göra. Sen får vi se vad som händer på lördag kanske malmö?

livet flyter på

0 Läs mer >>

Egentligen borde jag göra annat nu! Typ skriva en grej som vi har tills imorgon BLA BLA BLA. Men kände bara för att uttrycka hur otroligt glad jag blir av att sitta och skrika ut svenska låttexter FRIHET! Helt underbart även om brossan sitter bridvid och kommenterar "du kan för fan inte sjunga!" så ser han sådär retligt glad ut!

Nu har jag pluggat lite egentligen inte tillräckligt men ska plugga mer efter jag skrivit detta sen ska jag leta upp träningskläder och så drar jag iväg på fotbollsträning! Känner mig ganska stolt över mig själv över hur aktiv jag faktiskt är!

Jag är så otroligt trött på att spendera massa tid på att vänta på skjuts idag har jag samanlag lagt 3 och ½ timme endas på att vänta, tycker det är slöseri med tid på hög nivå.

På fredag blir de bio med några tjejer från klassen vi ska se på love and other druges som har premiär då, det ska bli jätte kul!
två låtar som jag aldrig tröttnar på :
Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag
Carolina Wallin Pérez – 747 

Radion spelar vår ...

0 Läs mer >>

Precis hemma från träningen, tränat i 4 veckor nu och käkat nyttigt tummen upp för mig.(Y)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen dejta puden och få mig lite sömn ;D
PUSS

I´m so lost

1 Läs mer >>
Vem är egentligen jag ? Mitt namn är Samantha, jag bor mitt ute i ingenstans utanför den jätte stora staden Perstorp. (på tåget har man ett antal gånger fått höra hur fan kan någon bo här?)

Hur jag är som person? Jag försöker att aldrig dömma folk utan att ha pratat med dem själv och lyssnar ofta inte på andras åsikter och första intryck utan tar heldre reda på de själv, jag är dock jätte blyg så de blir väll bara om jag verkligen får läge att prata med nån. 

Ganska glad och positiv tycker om att va med männsikor med humor och bra humör, det värsta jag vet är sura människor utan humor. Jag älskar att få folk att skratta och bara bli allmänt glada.

Just nu är jag en träningsnarkoman som tränar 3-4 gånger i veckan. Jag är en kreativ människa då jag gillat att sporta, fotografera och måla allt som har med skapande att göra väcker oftast intresse.

Jag brinner även för musik inte skapande utan att lyssna på musik.

Jag går just nu första året på gymnasiet Ljud och bildskolan i Helsingborg där läser jag samhälle med journalistik som inriktning. Jag trivs väldigt bra på skolan. Även om det innebär att man får plugga mycket men skolan är frivillig och det är bara att bita i det sura äpplet ibland för att komma någonstans.

Något dåligt med mig själv är att jag är dålig på att säga ifrån och ta för mig samt att jag ofta skrattar när någon skadar sig (skadegläje är något av de roligaste jag vet)

Jag har inga vidare framtidsplaner ännu men jag ska studera vidare efter gymnasiet verkar de som i allafall kanske ta ett sabbatsår och resa

Nej nu ska jag iväg till gymmet hejs <3

Sam

7 Läs mer >>
Jag vet inte ens om någon läser min blogg^^ Skriver mest för min egen skull faktikt. Men om någon läser vad skulle du vilja se mer av ?

jag frågar er!