0 Läs mer >>

liljekonvaljer och lu...

0 Läs mer >>
Idag blev det fiske med min bror och pojkvän, inte så långvarigt då det inte nappade så mycket och regnet kom. Då det ösregnade begav vi oss till Hornbach för att köpa växter då min bror har fått ett stort intresse för sin trädgård. Med bilen full utav lökar, amerikanska blåbärsplantor och squash fröer så begav vi oss hem till broren i Kvidinge. Han bjöd på grillat som åts framför hockeyn på tvn. Mycket trevligt! Avslutade dagen med att ta en liten tur till gymmet där jag körde biceps och triceps. Känns skönt att vara tillbaka och jag hoppas att det blir långvarigt. Utan några nya förkylningar.

Härlig söndag.

1 Läs mer >>
Börjar tagga inför intervjun i Gamleby som är nästa vecka. Vi fick en uppgift på temat skräp där vi skulle ta tre modebilder som ska visas upp på intervjun. Känner mig riktigt taggad på att ta bilderna nu i helgen. Livet känns helt okej nu när solen har börjat titta fram igen.

fog

1 Läs mer >>

Instagram

1 Läs mer >>
Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever. Skjut mig här och nu för nu kan jag dö.

.

0 Läs mer >>
Imorgon blir det en sväng till doktorn och kolla om jag har halsfluss och om jag inte har det ska jag i alla fall kräva en bra hostmedicin!

Vet inte vilket ben j...