0 Läs mer >>


Nu håller vi på att fotografera med mellanformats kamera i skolan vilket har varit jätteroligt. Vi fick börja med att ljussätta stilleben i studion och det slutade med att vi gick ut och plåtade slut på rullarna.

Kanske kommer upp några bilder imorgon då jag ska scanna in bilderna i datorn.

full rulle

1 Läs mer >>

Du är den finaste och mest äkta människan jag någonsin träffat. Jag älskar dig <3

När ord inte räcker t...

0 Läs mer >>
Nu har vi någo att se fram emot i skolan. Vi ska nämligen ha en utställning i pianorummet veckan innan vi går på jullov. Det känns jätteskönt att få något att sikta mot och något som kan sporra på en lite exra. Samtidigt lite skrämmande då det var senast på dunkers jag hängde upp något och det sätter ganska mycket press. 

Men det ska bli jättekul att visa upp för de andra eleverna vad vi håller på med!
 

kämparglöd

1 Läs mer >>
Jag har alltid varit en person som har älskat julen och längtat redan i november efter första december och julkalendern. Detta året så känner jag verkligen inte som jag brukar göra. Jag känner mig olustig inför julen och mycket beror på den förändring min familj gått igenom. Julen brukade vara en självklarhet och inga ord behövdes för att planera och nu ser det inte ut så längre. 

Det är självklart inte bara julen som har förändras men förändringarna gör sig extra påminda nu inför julen. Jag kanske fortfarande längtar efter julkalendern men jag kommer sakna alla traditoner som bryts. 
 

Inte som det varit

0 Läs mer >>
Började på ett nytt gym i Åstorp nu i sommars när jag flyttade. Ibland undrar folk hur jag orkar? Men träningen är för mig en belöning, jag älskar att dra och slita samt kämpa på löpbandet. För min del är det svårt att inte ta det för långt, vilket jag lätt gör.

Förr har jag aldrig fått kommentarer om att mina resultat syns på samma sätt men på 2 veckor har tre olika personer sagt till mig att de ser min förändring och det är verkligen jättekul. Jag tror att mina ögon också kan se en viss förändring även om det är jäkligt svårt. Detta gör ju självklart att jag blir mer motiverad än någonsin och det känns inte längre som att mina mål är omöjliga att nå!
 
 
 
 
 
 

Det har hänt så jävla...