1 Läs mer >>
Haft en riktigt bra helg och den är inte ens slut ännu! Efter besöket hos farmor så drog jag ut med Fridolina och Isabell och vi hade en riktigt bra kväll. Har inte haft så kul ute på evigheter! Efter fyra timmars sömn så kravlade jag mig ur sängen och drog till gymmet. Har länge tjatat på in pappa och försökt få med han dit så han kan lära mig en massa. Igår lyckades jag, det blev ett bra och roligt armpass. Körde även kondition en bra stund. Med tanke på att jag var helt slut efter utgången och den lilla sömn jag lyckades få så stannade jag inne och hängde med familjen. Ska snart ut och springa en runda. Ikväll ska jag till Åstorp och mysa med min man! <3

GLAD PÅSK

1 Läs mer >>
Efter att farmor lagat våfflor med glass och blåbär till mig och pappa så begav vi oss ut på en liten promenad. Körde hela vägen dit och hem idag och vi lever fortfarande så det gick ju bra!

Besökt farmor idag!

0 Läs mer >>
Idag mötte jag upp Isabell i Hässleholm för att ta en fika och shoppa lite. Som vanligt var det väldigt trevligt och jag fick mycket fint med mig hem! Väl hemma så la jag mig under täcket och började titta på serien the walking dead. Tror faktiskt att jag är lite smått fast i den serien nu. Hann även med att springa en runda i skogen idag, målet är ju att träna alla dagar utan lördagar.

Härlig måndag!

0 Läs mer >>
Här är bilderna ifrån dagens fotografering. Är riktigt nöjd med bilderna och stackars pojkvännen som var gullig och ställde upp! <3

feather

1 Läs mer >>
De hade satt upp jättefina fjädrar i Helsingborg. Min nästa fotografering kommer att innehålla fjädrar!

Fjädrar

0 Läs mer >>
Äntligen fredag! Var och tränade efter skolan, rört mig och tränat varje dag sen i söndags. Så nu känner jag att jag utan att skämmas kan ta lördagen fri från träning! När jag kom hem så väntade ett paket på mig. Det var min studentklänning som hade kommit. Klänningen satt ganska bra kanske får sy in den lite men den var verkligen jätte fin. Nöjd tjej!

FREDAG

0 Läs mer >>
Idag slog jag och Rebecca ihop våra kloka hjärnor och skapade bilderna ovan till skolans nya bibliotek. Tyckte bilderna blev väldigt häftiga! I morse så hade jag sprang jag ner för trappan och på något klumpigt omöjlig sätt så fick jag min stortå under foten i farten. Så den böjdes på fel håll. Inget jag rekommenderar er att testa för det var verkligen inte skönt!

Kreativ

0 Läs mer >>
Sov hos älskling inatt, Killer var också med! Så fort vi vaknade i morse så begav vi oss till stationen för att ta oss hem. Mamma skulle in om netto och jag kunde inte motstå att köpa lite godis. Ångrade mig som fan efter att jag käkat lite och skulle springa. Kändes som att godiset skulle komma upp under rundan. Så det blev 7 km runda idag med. Nu ska jag försöka få något mer gjort så jag känner att jag fått ut tillräckligt av min lediga dag. Nu blir det plugga och städa!

Wiiie

0 Läs mer >>
Igår blev det utgång, det var en helt okej kväll! Idag har jag trotsat bakfyllan och sprungit 7 km igen, det var tydligen ingen engångshändelse. Hundarna var självklart med. Tycker verkligen att det är skönt att springa, inte lika skönt när träningsvärken kommer sen. Nu ska jag fortsätta plugga för jag har prov imorgon.

Utgång igår

0 Läs mer >>

I am nowhere to be fo...

0 Läs mer >>
Frida hjälpte mig stretcha på gymmet idag, ser inte alls kul ut!

stretching

0 Läs mer >>

king