0 Läs mer >>
Kom in på Munka-Ljungby folkhögskola och kommer läsa experimentell fotografi där i ett år. Glad tjej!

Fy fan vad jag är bra...

0 Läs mer >>
Det var svårt att inte älska filurerna på bilden ovan, så fort de blev en del utav våran familj så skärmade de in sig ordentligt. Jag som absolut inte var någon kattmännsika och nästan var lite rädd för katter är numera en kattälskare!

Syskonkärlek!

0 Läs mer >>
Tre ganska dåliga bilder med sjukt mycket personlighet!

Personlighet

0 Läs mer >>
Idag har jag och Isabell varit en sväng på väla. Ikväll sprang jag en runda på lite mer än 8 km och har precis tagit en dusch!

Mobilbilder

0 Läs mer >>
(bilderna är på min kusin Hanna, fotograferade henne förra helgen) Efter ett hårt pass på gymmet sitter jag nu nyduschad och bara tar det lugnt. Ett riktigt hårt pass är utan tvekan den bästa avslutningen man kan ha på en vecka. Nu böjar jag bli riktigt nöjd med min resultat och allt känns så bra!

WIHO

1 Läs mer >>
Idag har jag haft en väldigt trevlig dag tillsammans med Maria. Vi har solat, lagat mat och gått en runda med kamerorna. Hade turen att springa på en hare så jag verkligen fick chansen att testa mitt objektiv, kan inte påstå att det är den bästa bilden men helt okej för ett första försök!

Testade nya objektive...

1 Läs mer >>
Har precis hjälpt mamma med att luka rabatterna. Under tiden vi gjorde det så lekte katterna i träden och när vi var färdiga så hämtade jag kameran och tog några kort. Tycker att det blir så himla fina färger nu när löven är utslagna!

Trädgårdsfix

0 Läs mer >>
Idag så beställde jag och pappa min studentpresent, jätteglad tjej väntar spänt! Det är ett teleobjektiv Nikon AF-S DX 55-300mm f/4.5-5.6GVR.

Ny leksak på väg...

0 Läs mer >>
Lördag: Fotograferingen i lördags gick jättebra och jag kommer förhoppningsvis att lägga upp lite bilder här imorgon. Efter fotograferingen så åt jag mamma och Christoffer pizza i solen och sen solade vi. På kvällen åkte vi till Helsingborg där det blev lite fest och grillning. Söndag: Jag och älsklingen åkte en runda till Väla.

Pojken

1 Läs mer >>
Fotograferade lite när vi var ute och gick med hundarna igår, det är ju så härligt och grönt ute nu. Nu sitter jag och väntar för jag ska snart iväg och fotografera min kusin och hennes häst. Trots att det verkligen är strålande sol ute så tror jag att det kan bli en bra fotografering.

En liten promenad

0 Läs mer >>
Imorgon lämnar jag in min sista uppgift förhoppningsvis någonsin på LBS, det känns både sorgligt men även lättsamt. Jag längtar mer och mer efter att bära den vita klänningen, hatten och dricka champagne och fira att jag har varit sjukt duktig. Det närmar sig läskigt snabbt nu och det är bara ett fåtal dagar kvar. Idag har jag solat i två timmar efter skolan sen sprang jag en 5 kilometers runda. Det var ingen dans på rosor i denna värmen men jag gav inte upp. Imorgon är det fredag och jag är sjukt sugen på fredagsmys!

Det lider mot sitt sl...

0 Läs mer >>
Två bilder ifrån dagen. Tränat varje dag sen i lördags så kroppen börjar bli lite sliten men det blev en runda till gymmet i alla fall. Sen underhöll jag mig med att måla lite och röka vattenpipa med min bror.

Onsdag :)

0 Läs mer >>
Nu när man inte har lika mycket att göra i skolan så känns det som att man bara går hemma och väntar på studenten, detta lär bli sjukt segt i längden.

Väntan

0 Läs mer >>
Stressen har gjort att jag helt glömt bort bloggen! Jag har gjort riktigt mycket denna veckan och tycker att jag har presterat väldigt bra. I tisdags så var jag på intervju på skolan jag ansökt till nu efter gymnasiet, vi fick även fotografera på plats och jag är nöjd med dagen och tyckte att det gick helt okej! I onsdags så var det lärarmiddag och det var riktigt trevligt. Efter middagen blev det utgång och jag hade kul som vanligt. Besökte Ullared tillsammans med Christoffers mamma och syster i fredags. Känner att jag fick med mig fina fynd hem så jag är mycket nöjd. På kvällen så åkte vi på 65-års kalas sen efter det blev det vidare till en fest i Perstorp. Lördags så tränade jag och älsklingen sen chillade vi. Idag blev det ett mördarpass på gymmet och på dagen solade jag.

Hej hej hej

0 Läs mer >>
Vaknade 8 idag och med tanke på att det var två timmar innan jag behövde gå upp så valde jag att va lite aktiv och springa åtta kilometer. Aktiviteterna som vi skulle göra i skolan blev inställda så istället för skolan så kom Isabell och solade med mig. Det var tråkigt mycket moln men vi gav inte upp hoppet om solen och pressade in i det sista. Är sjukt nervös inför i morgon. Varför berättar jag i ett senare inlägg...

Lite sommar känsla id...