0 Läs mer >>


stenbrottet

0 Läs mer >>


Inte sovit så mycket i natt så det blir en väldigt lugn dag!

slö dag

0 Läs mer >>

Jag kommer aldrig glömma dig. Fina fina vän! <3
 

Älskade vän

0 Läs mer >>
 

Mys på Kullaberg

0 Läs mer >>


Idag så bar det iväg mot Örkelljunga tillsammans med svägerskan pojkvännen och Ted. Där mötte vi upp Carl och Pontus. Det blev mycket bad och boll lekar. Jag for dock upp ur vattnet när Caroline hittade första kräftan, fick jobba på brännan istället.

När vi kom hem så började vi packa in min garderob och sortera bland påsarna med kläder. Hängarna tog Slut snabbt så vi blev aldrig klara.

Avslutade kvällen med en powerwalk/springa/intervaller i trappan vid stationen. Plus att hundarna fick sig en ordentlig runda med inlines.

sol bad motion

0 Läs mer >>
 

Lite bilder ifrån vec...

0 Läs mer >>

Idag har jag spenderat några timmar i solen och imorgon beger jag mig till S¡esta!

sol

0 Läs mer >>

Sitter i brossans trädgård och äter körsbär. Jag är inte ensam om att tycka att de smakar gott.

körsbär

1 Läs mer >>


En dag full utav blandade känslor. Idag påbörjade vi flytten till Kvidinge. Känslorna var många och starka. En intensiv dag inte bara för att man fick bära flyttkartonger utan även för att känslorna tog över.

Tackar Johanna, min bror och pojkvän för hjälpen idag. Hade inte klarat denna dagen utan er! <3

blandade känslor.

0 Läs mer >>
Bild på borden jag fyndade för 50 kronor på activa. Ska eventuellt målas sen!

Fynd

0 Läs mer >>
Jag och Christoffer hade sett fram emot hans semester som började denna veckan. Måndagen var väldigt bra vi var på activa i Åstorp och handlade lite. Jag fick tre bord för 50 kronor och ett matrumsbord med sex stolar för 1000 kronor. Det är dax att ladda upp med lite möbler nu inför flytten! Det kommer nog att bli några rundor till på activa nu när vi är lediga. 
 

Semester

0 Läs mer >>
 
Har gjort en blogg där jag har lagt upp lite bröllopsbilder jag har tagit. Kika gärna in på bloggen och lämna en kommentar! http://samanthaphotography.blogg.se/

En till blogg.