1 Läs mer >>
Idag så hängde vi upp våra ansökningsbilder i pianorummet. Det blev fantastiskt fint när hela klassens bilder fick pryda väggarna intill matsalen. Det finns även chans för allmänheten att ta sig en titt på våra bilder då även allmänheten får äta i vår matsal!

pianorummet

0 Läs mer >>
Två bilder som jag tog i skolan igår då vi skulle experimentera med slutartiden.

onsdag

0 Läs mer >>
(På bilden ovan så ser ni Sanja som går i min klass)
Idag blev vi indelade i grupper och fick tillsammans jobba med slutartid, bländare och brännvidd. Min grupp bestämde sig för att ta bilderna nere vid en bäck som finns bara en liten bit ifrån skolan. Omgivningen var så inspirerande att det var svårt att hålla fokus på uppgiften! Har varit på ganska dåligt humör så det tog jag ut på gymmet ikväll och nu så är jag på betydligt bättre humör!

Lev lite mer

0 Läs mer >>
Idag har vi tittat på varandras bilder i skolan. Det var riktigt kul att se hur vi alla hade sin egen stil och prägel på bilderna. Det är så lärorikt att bara titta på andras bilder!

Måndag igen

0 Läs mer >>
Idag blev jag inspirerad utav rönn-löv så jag använde löven för att ska ett häftigt mönster i ansiktet på personen jag skulle fotografera. Sedan tyckte jag att det gav en häftig effekt att fotografera porträtten under en rönn där mönstret passade in. Har hunnit med mycket idag en runda ut till farmor i Magnarp och sprang 7 kilometer nu på kvällen!

kreativiteten flödar

0 Läs mer >>
Ibland får jag lite udda fotoidéer som jag bara måste testa. Bilden ovan är ett exempel på en sådan idé. Jag kan inte få lugn och ro huvudet om jag inte får släppa ut min kreativitet. Just de här bilderna blev kanske inte som jag tänkt men jag ville ändå dela med mig!

face of roses

0 Läs mer >>
Känns fortfarande konstigt att ha en ny klass nu. Men än så länge trivs jag väldigt bra!

saknad

0 Läs mer >>
Jag vet vad styckeindelning är och jag gör det i varje inlägg men bogg.se verkar inte ha en aning om var det är och varje indelning försvinner så fort jag publicerar inlägget.

Styckeindelning!

0 Läs mer >>
Fullt ös medvetslös sammanfattar den här dagen ganska bra. Idag var min första dag på Munka-Ljungby folkhögskola och jag tror att utbildningen kan leda mot mina mål och till mina förväntningar! Hann inte innanför dörren innan båda hundarna var efter mig som plåster och gnällde. Förstår inte hur de kan veta att vi ska ut och motionera innan jag ens har tagit på mig rätt kläder. Men på något vänster så listar de alltid ut vad som är på gång. Idag sprang vi 7 kilometer och det gick riktigt bra! Nu ligger jag i sängen och ser fram emot morgondagens äventyr. Godnatt....

Fullt ös medvetslös!

0 Läs mer >>


Haft en härlig helg! Imorgon så börjar allvaret och ett nytt kapitel i mitt liv startar.

red

1 Läs mer >>
Min morgon kunde inte startat bättre, fick en förfrågan om jag kunde fotografera ett bröllop till våren. Min dröm har alltid varit att fotografera ett bröllop så nu kommer äntligen den drömmen att slå in. Tog en fika med Isabell och Jessica på Expresso house i Helsingborg, väldigt trevligt! Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet för ikväll blir det fredagsmys.

små mål

0 Läs mer >>

Rönnbär i regnet