1 Läs mer >>

Färg i allt det gråa

0 Läs mer >>
Imorgon blir det träning plugg och serie! Yaaay kanon torsdag väntar.

BLÄ

0 Läs mer >>

Don't trust anyone...

0 Läs mer >>
Råkade nyss impuls köpa en tröja från ungcancershop.se, men det känns jätte bra. Behöver en hoodie och pengarna går till något bra så jag är nöjd!

http://www.ungcanc...

0 Läs mer >>
Igår passade vi på att ha en tjejkväll hemma hos Johanna, det var riktigt trevligt och jag har verkligen saknat det. Efter det så bar det hem och gosa in sig i pojkvännens armar. En helt underbar lördag med andra ord. <3

Tjejkväll!

0 Läs mer >>
Har tränat riktigt mycket denna veckan så det känns jäkligt bra. Nu tar jag helg och tänker inte på träning förens på söndag igen!

works in my blood ...

0 Läs mer >>
Bilerna är från weheartit. Vill inte göra någon utav tatueringarna ovan men tycker att de är fina. Skulle inte säga nej till att proppa kroppen full utav bläck. Tycker det är sjukt sexigt med tatueringar, om de är fina.

Fler tatueringar t...

0 Läs mer >>
Hej depressionen, tack för att du kommer och hälsar på, men du är oönskad. Speciellt när du smyger dig på utan anledning och trycker ner mig. Därför ber jag dig att vända på klacken och gå. TACK!

Du är oönskad!

2 Läs mer >>
Tanken med bilderna var att göra folk nyfikna, just för att bilderna inte talar om allt man vill veta. Tycker bilderna blev helt okej ändå, vad tycker ni?

Försökte vara krea...

0 Läs mer >>
Jag och min bror har precis satt in semlorna i ugnen! Ska bli riktigt gott.

Semla

0 Läs mer >>
De fina tulpanerna på bilden fick jag utav Frida på min födelsedag. Den här veckan är jag ledig både idag och på onsdag för att studera hemma. Imorgon ska jag ta nya kreativa bilder och jag längtar verkligen.

purple

1 Läs mer >>
Det känns som att det var jätte längesen jag la upp några nya bilder, så här får ni några på mina katter!

Jag bär dig