4 Läs mer >>En lite annorlunda foto idé jag fick! Den var inte så lätt att genomföra men några okej bilder fick jag allt..

Känns konstigt att jag inte varit i skolan på hela veckan, men jag klagar inte det är väldigt skönt. Idag kommer Isabell hit för imorgon börjar siesta, lycklig tjej!

Vattenballong

0 Läs mer >>


Vill upplysa människor om att det ser lättare ut att sätta upp ett tält än vad det faktiskt är, speciellt när regnet bestämmer sig för att ösa ner. Men vi fick upp vårt stackars tält tillslut!

Lite bilder från instagram där jag heter ssssam. Om någon skulle vara intresserad! <3

Instagram

0 Läs mer >>


Mamma var snäll nog att ta mig ut på en fotorunda! Nu tror jag att jag tagit alla fem bilderna till min foto uppgift. Bjuder på två bilder som togs idag men som inte har något alls med uppgiften att göra!

Fotorunda

0 Läs mer >>

Nu drar jag iväg för ...

2 Läs mer >>


Jag är fast inatt

0 Läs mer >>
Hej hopp! Hela dagen har varit ett helvete för jag är riktigt förkyld. Näsan rinner, ögonen rinner, öronen gör ont och halsen klabbar. Har varit riktigt deppig idag och levt på glass för det har varit lättast att få ner! Inte för att jag har hopp om det men det hade varit skönt om det skedde ett mirakel inatt så jag vaknar frisk imorgon...

Förkyld.

1 Läs mer >>
Idag efter skolan chillade jag och Isabell vid poolen här hemma, käkade tacos och gick en lång runda. Vi planerade även lite inför Siesta! Ge mig torsdag i nästa vecka nu!?

Solbränd hud

0 Läs mer >>Idag har jag haft en helt underbar dag! Ingen skola, solat, badat, lämnat in uppgifter, sprungit och käkat god frukt. Mindre underbart är att kvällen har spenderats med matteboken. Imorgon är det nationella i matte B och jag känner mig inte alls redo. <3

Mobil bilder!

1 Läs mer >>

Precis lämnat in filosofi uppgiften och nu sitter jag här helt nöjd! Anledningen till varför jag skriver om mina tråkiga uppgifter i bloggen är för att ge mina klasskamrater ångest <3! Mamma är ner i Perstorp och köper pizza, gotte. Kvällens planer är inte helt klara men jag tror detta kommer bli en toppen lördag!

OH YES!

0 Läs mer >>

Idag ska jag försöka att använda tiden effektivt. Har redan hunnit med att tömma rummet på dammråttor. Nu ligger jag i sängen och väntar på att nagellacket på naglarna ska torka sen ska jag försöka avsluta två inlämningar!

Effektiv

0 Läs mer >>

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga!

Hello there wierdo

0 Läs mer >>

I onsdags valde jag och några tjejer från klassen att trotsa vädret och dricka vin på Isabells balkong! Kvällen slutade tillslut med en liten utgång, trevligt.

Måste va på liv och d...