0 Läs mer >>
Saknar min älskling massor!

Saknar min kärlek!

0 Läs mer >>
Nu har jag målat alla hundar i familjen, detta har då varit dagen underhållning.

Killer och Dizel!

1 Läs mer >>
(bild på fina pappa) Ligger och väntar på att vi ska bege oss till gymmet, är ganska taggad! Vet inte vad jag ska skriva om. Tycker Januari är en väldigt grå och tråkig månad som aldrig vill ta slut. BLÖ

Taggad brud!

1 Läs mer >>
Idag har jag och medicinbollen förhoppningsvis gett min kropp ordentlig träningsvärk som kommer sitta fint imorgon. Kände mig inte så glamorös när jag låg och gled runt på bollen men man kände att det tog! Finns nog inget bättre sätt att avsluta veckan på än med ett hårt träningspass.

Helt underbart avslut...

2 Läs mer >>

Nu är tavlan klar!

0 Läs mer >>
Imorgon är det fredag och jag ska jobba hemifrån. Idag så passar jag på att vara uppe ett tag och måla, det blev ett försök att måla Scott. Känner att där är lite att rätta till, får titta på det imorgon. Dock är den inte alls klar ännu!

Måla...

0 Läs mer >>

Taggad som fan, nu ska vi bränna fett!

gymmet

1 Läs mer >>
Lite bilder på grannens charmiga valp!

Valp

1 Läs mer >>
http://www.facebook.com/SamanthaSvenssonFoto Om det skulle vara någon som inte har mig på facebook så vill jag bara tipsa om att jag har skaffat en sida där jag visar upp mina bilder. Vore kul om ni gillade den!

Josefi!

0 Läs mer >>
Sitter och letar efter låtar till en spelningslista till gymmet, så det blir fullt ös på gymmet imorgon!

Sunlight

0 Läs mer >>
Såhär blev mina 40-tals bilder jag lämnade in, här är de redigerade och klara. Bruset har jag lagt till för att man ska få en känsla av att bilderna är gamla.

40-tals bilder

0 Läs mer >>

Har haft en sjukt dålig dag, så den tänker jag inte skriva om. Men den slutade betydligt bättre då jag körde kondition på gymmet. Träning hjälper till att rensa huvudet så nu har jag glömt denna hemska dag och kan vakna upp till en helt ny dag imorgon!

riktigt dålig dag!

0 Läs mer >>
Nu tänkte jag redigera lite fler bilder, bjuder på två nya så länge.

Vacker brud!

0 Läs mer >>
Här kommer en bild ifrån dagens fotografering. Det var en väldigt rolig fotografering och bilderna blev jättefina!

Angella

0 Läs mer >>
(Fina älskling på bild) Idag fick jag ett ryck och köpte massa träningskläder efter skolan, är riktigt nöjd. Nu när det äntligen släppt i halsen tycker jag att jag är värd nya träningskläder så jag kan komma igång på riktigt. Så ikväll blir det en runda till gymmet. <3

Träning för hela slan...

0 Läs mer >>
Igår bastade jag och några vänner hemma hos mig sen blev det mys i soffan framför en film. Det blev en riktigt lyckad kväll! Inatt plågades jag utav halsen igen och det känner jag att jag gör även denna kvällen.

Pain