0 Läs mer >>

smörgåstårta

0 Läs mer >>

Efter jobbet så blev det kinamat med min familj för mamma och pappa firar att de varit gifta i 20 år idag. Efter maten var tanken att vi skulle kolla film hela familjen det slutade med att alla förutom Tobias sov. 

Idag köpte jag och mamma blommor och med tanke på att hon har blivit biten av en hund så fick jag äran att plantera. Nu avslutar jag kvällen framför fotbollen på tven. <3

trött chej

0 Läs mer >>

När jag kom hem idag berättade mamma att jag ska hoppa in och jobba i hennes ställe nu i tre dagar. Så min sista lediga vecka blev inte så ledig! Idag har jag varit i Malmö och shoppat med Isabell. Fick med mig några fynd hem. Nu ska jag snart glo en film sen blir det sägen, för imorgon börjar ringer väckarklockan tidigt igen.

Jobb imorgon

0 Läs mer >>Några bilder jag tog när jag var ute hos farmor i Magnarp. Om inte vädret ger oss någon sommar får jag sprida lite sommarkänsla! <3

blomster

0 Läs mer >>

Kanske lite oaktiv här men jag har väldigt många bollar i luften och för tillfället snurrar det även mycket tankar i huvudet. Är ledig en vecka till sen vänta tre veckors sommarjobb. Nu blir det en vecka som förhoppningsvis är full av äventyr.

Jag kan höra hur ditt...

0 Läs mer >>
Idag råkade jag omedvetet lura ut min mamma på en runda som var runt en mil lång. Jag lurade ut henne på en väg som vi aldrig hade gått på innan och vi gick och gick även fast vi inte hade en aning om vart vägen skulle leda oss. Till slut kom vi till en återvändsgränd och möttes av besvikelsen då vi viste att vi hade en oändligt låg väg hem igen! När man äntligen satt ner på en stol igen så var det dax att trolla bort min hemska utväxt jag samlat på mig, underbart skönt att vara fin i håret igen!<3

Jag skulle kunna gå f...

0 Läs mer >>

Dagen har spenderats med en massa serie tittande, feber, redigering utav bilder och tillslut fick jag ta mig till gymmet för att städa lite. Nu väntar jag bara på att pengar ska börja rulla in så jag känner att jag kommer klara mig i sommar!

Sjukling

0 Läs mer >>

Ursäkta den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tillgång till en fungerande dator( eller tillgång till tålamodet som behövdes för datorn vi har)! Men jag kan lova att det inte hänt allt för mycket, den mesta tiden av dagarna har spenderats med hård träning (joggingrunder intervaller), i en bil bakom ratten och nu har jag även varit på körskolan och skrivit in mig. Snart kommer jag ha min första körlektion och teorilektioner allt tar plats nästa vecka!

Igår var jag och pappa ute en runda hos farmor och jag fick chansen att visa henne mitt reportage som jag skrev om henne. Vi åt pizza sen avslutade vi det hela med att gå en lång promenad vid havet. Ska försöka komma ihåg att lägga upp fler bilder från denna dagen vid ett annat tillfälle.

Ett fel närmare rätt.

0 Läs mer >>

Igår tog min fina vän Anna-Maria studenten och jag hade i uppgift att fotografera denna dag åt hennes klass! Det blev många fina bilder under dagen så jag är nöjfd. Till slut vill jag ännu en gång säga stort grattis till din Maria. <3

Fotografering

2 Läs mer >>

Skäralid

0 Läs mer >>

Nu har det gått ett år sedan jag blev tillsammans med min underbara pojkvän! Tiden bara springer iväg och varför gör den det? Jo för att vi har så satans kul tillsammans. Idag har vi haft världens mysigaste dag tillsammans. Vaknade av att jag fick ett paket på sängen, där i låg klänningen jag spanat in i flera veckor men varit för snål för att köpa, tack ännu en gång älskling! Några timmar senare åkte vi till Skäralid för att gå runt där, mysa och fota. Vi hade verkligen en supermysig dag som avslutades med pizza. Men det spelar ingen roll var på jorden jag är eller vad för väder det är när jag är med dig för jag älskar dig i alla lägen!

Ett helt underbart år...

2 Läs mer >>Tre bilder som jag lämnade in idag, vad tycker ni?

Övergivet