1 Läs mer >>
Spenderat en hel del tid tillsammans med min farmor nu, här är ett porträtt på henne.

Fina farmor

0 Läs mer >>
Började dagen med en joggingrunda så nu känns det väldigt bra. Idag ska Anna-Maria komma hit och se hur jag bor här i Kvidinge så det känns jätteskoj! Har inte haft så många vänner på besök här. 

Botten håller mig fly...

0 Läs mer >>


Denna veckan kör vi gymmet varannan dag. Gymmet varje dag tog hårt på kroppen så på min vilodag blir det nu kondition. Börjar märka lite resultat nu!

förändring.

0 Läs mer >>


Det är lite komiskt att jag har fått chansen att fotografera tre bröllop den sommar mina egna föräldrar skiljer sig. Men ingen är lyckligare än jag över dessa tre fotograferingar. Det har verkligen varit en utmaning och utmaning leder till utveckling!

tre bröllop

0 Läs mer >>


Jag och min pojkvän har kört igång ordentligt med träningen och just nu går det väldigt bra. Vi är bra på att peppa varandra och att hålla igång varandra. Jag tror vi tillsammans kommer nå våra mål!

Det kändes jobbigt i början att byta gym då jag var så fäst i pak. Men nu när man har kommit igång så går det bra!

learn to love the bur...

0 Läs mer >>


Min plan förra terminen på Munka Ljungby folkhögskola var att läsa vidare nu till hösten. När jag inte kom in där jag ville var jag grymt besviken och visste inte vad jag skulle göra nu när skolan var slut.

Några veckor innan det nya året på munka skulle dras igång så fick jag ett mejl om ett extra år. Ett år man kunde gå för att arbeta med arbetsprover som man ska använda till att söka vidare. För mig var det självklart att ett extra år på munka var precis vad jag behövde.

Vad händer i mitt liv...

0 Läs mer >>


Idag åkte jag och mamma till förmedlingscentralen. Hon var ute efter färg till att måla uterummet och jag hittade ett fint nagellack för en tia.

På vägen hem passade vi på att länsa våra svampställen och vi fick ihop en hel del!

kantareller