1 Läs mer >>

En liten tripp till S...

1 Läs mer >>

Lite fest!

0 Läs mer >>
Idag har jag målat en hel del på min pågående tavla, vet inte om den är helt klar ännu!

Tavla

0 Läs mer >>
Idag är det tid att packa för imorgon beger vi oss mot Stockholm. Därefter en välbehövlig veckas lov. Känns hur bra som helst!

Då packar man resväsk...

0 Läs mer >>
(lånat bild av Ida) Idag har vi hängt upp nya bilder i pianorummet så om ni inte har något bättre för er så ta en sväng inom Munka-Ljungby folkhögskola!

pianorummet

0 Läs mer >>
Den 30 oktober är den 6 år sedan min mormor gick bort i cancer. Den senaste månaden har hon kommit upp ett flertal gånger i mina tankar. Påslakanet jag har på bilderna är ett påslakan som hon haft. Badkaret för att jag och mina kusiner alltid skulle bada badkar tillsammans när vi besökte henne och klockan för att tiden går så snabbt och det känns helt overkligt att det har gått sex år.

Saknad

0 Läs mer >>
Hade även ett sidoprojekt nu när vi höll på med dokumentärfotografi som tillslut ledde till en egen liten serie. Jag tycker att det blev något väldigt intimt med våran familj sovandes på bild. Det blev även ganska intressant då vi inte brukar se människor såhär på bild!

I soffan

0 Läs mer >>
Under tre veckor har vi haft en skoluppgift där vi skulle dokumentera något som låg oss varmt om hjärtat. Redan från början visste jag att det var min bror och hans intresse för bilar som jag ville följa i dessa tre veckor. Jag ville även fånga över hur många olika åldrar bilintresset sprider sig. Även vilka miljöer personerna befinner sig i. Projektet har absolut väckt ett intresse hos mig för den här typen utav biltillställningar. Inte bara som fotograf utan även farten, adrenalinet och människorna har gjort starka intryck.

Storebror

0 Läs mer >>
Två gamla bilder med ny redigering. Ungefär såhär kommer bilderna se ut som ska in i de gamla ramarna jag köpte idag!

Oldies

0 Läs mer >>
Var på en jättebra loppis i Örkelljunga idag och köpte åtta snygga gamla ramar som ska pryda mitt rum inom kort. Funderar på att korten som ska sitta i ska se riktigt gamla ut vi får väl se. Det lär nog bli fler liknande ramar med tiden!

Loppis!

0 Läs mer >>
Idag har vi varit och fiskat på mammas jobb så jag passade på att knäppa lite bilder. Fångade även en fisk efter två kast... Ingen riktig sport... Det bjöds även på korvgrillning, dammsugare, läsk och kaffe mycket trevligt!

Lite fiske!

2 Läs mer >>
Vi har eget arbete vilket betyder att man kan ta sig lite välbehövlig sovmorgon i morgon! Såhär låg våran katt och sov när jag kom hem idag, ganska söt!

Yay