0 Läs mer >>

flow

1 Läs mer >>
Mitt sista arbete på temat kroppen i skolan som ska redovisas på fredag. Tycker att jag lyckades få fram det jag ville med bilderna så det känns ganska bra!

som en bro över mö...

0 Läs mer >>
Från och med idag så är det LCHF som gäller igen, är grymt taggad om man bortser från huvudvärken man får pga att man inte stillar sitt sockerberoende. Detta ska gå hur jävla bra som helst!

LCHF

2 Läs mer >>

marionettdocka

0 Läs mer >>
Idag föreläste jag och Elinor på LBS om utbildningen vi går nu. Det var riktigt kul att komma tillbaka och allt gick hur bra som helst. Vi visade även lite bilder och diskuterade lite. Vi avslutade allt med att ge eleverna en uppgift som vi själva just nu håller på med. När vi var färdiga så gick vi en runda på stan. Fikade på espresso house, köpte glansigt fotopapper och en vinterjacka.

Bra dag!

0 Läs mer >>
Skön lugn start efter lovet. Var hemma vid ett, det regnade när jag körde moped hem så jag la mig under täcket och mös med hundarna när jag kom hem. Imorgon så ska jag följa med pappa när han ska stycka älg med sitt jaktlag, minst sagt spännande!

Måndag

0 Läs mer >>
I veckan händer det mycket och just nu är det mycket att hålla koll på vilket för min del alltid blir extra jobbigt. Ska tillbaka till min gymnasieskola och prata om utbildningen jag går nu. Ska faktiskt bli kul att komma tillbaka där, jag trivdes ju väldigt bra där. Bilden ovan är en liten tjuvtitt på hur mitt pågående projekt ser ut!

Tjuvtitt

0 Läs mer >>
Ni får ha en trevlig helg allihopa för det tänker jag ha!

Trevlig helg!