0 Läs mer >>

Idag har jag hmm gissa... varit sjuk! Dock hade vi bara en lektion i skolan så missade inte så mycket. Imorgon hoppas jag på att min feber är helt borta. Dagen har jag spenderat på att plugga, gått med hundarna och på att kolla Arne Dahl filmerna. Verkligen jättespännande filmer. <3

Arne Dahl

0 Läs mer >>


Feber och huvudvärk så är dagens tillstånd. Min kropp måste fan hata mig, för den har straffat mig hela dagen! Den största ansträngningen till att göra något idag var att söka sommarjobb och att fota mitt glas med bubbelvatten och citron. Uttråkad till max är dagens humör. <3

Min kropp hatar mig.

0 Läs mer >>

Shopping sugen!

0 Läs mer >>

I fredags blev det en halv spontan fotografering och en väldigt oplanerad utgång. Men ibland blir det väldigt kul när man inte planerar så mycket utan istället låter slumpen bestämma. Lördag blev en lugn dag med pojkvännen! Idag har jag jobbat och tränat för första gången detta lovet. Hoppas jag inte blir sjuk igen nu. <3

Follow The Blind

0 Läs mer >>

Dagens största ansträngning var att göra våfflor och att äta upp dem. <3

Våfflor

1 Läs mer >>

Hunnit med mycket idag! Bland annat har jag målat en tavla, jobbat och kollat Big brother. Big brother skulle egentligen invigas med några vänner men jag är fortfarande sjuk och känner verkligen inte för att smitta ner någon.

Imorgon ska jag se om kreativiteten håller i sig och man kanske kan skapa en ny tavla. Annars blir det kanske lite äventyr!

Just nu sitter jag uppe endast för att se extrasändningen som big brother har klockan 01.00, låt det gå fort dit nu saknar min säng. <3

Ni hatar..

1 Läs mer >>

Idag börjar Big brother och nu kan jag vara säker på att det blir många sena kvällar och lite mindre sömn. Det verkar vara ett väldigt blandat gäng bland deltagarna i år. Tror det kommer bli en rolig start. Ska bli väldigt spännande att se om "kärleksparet" lyckas med sitt uppdrag!

Något jag har lite emot att människor med barn lämnar sin familj för att synas i tv. Själv ser jag big brother som ett program som handlar om människor som söker uppmärksamhet. Men jag tycker det är fel att lämna sina barn för att synas i tv. Det är så mycket som kan gå fel och det sitter varje dag människor som ser och pratar om det som händer. Det finns andra program som tex Robinson som känns mer anpassat för vuxna mogna människor. Där utmanar man sig själv och ser hur man klarar sig.

Big brother

2 Läs mer >>

Idag har jag varit kreativ! Detta är nog den första tavlan som kanske kommer få hänga på väggen i mitt rum. Men jag är fortfarande något osäker. Jag blev ganska nöjd i alla fall.

cow skull

1 Läs mer >>


Nagellack kan dee shop, skor converse, Hoddie Modekungen.se, örhängen jfr.se, halsband och linne kan dee shop och byxor bikbok.

Ikväll blir det en jävligt lugn kväll, är förkyld som fan!

Purple

0 Läs mer >>

Blev av med min mobil för någon helg sen och var helt säker på att någon måste ha tagit den ur min ficka. Pappa kollade precis på räkningen och såg att den som tog mobilen ringt utomlands för 700 kronor. Trevlig överraskning, blir ju lite halv irriterad. Men nu känner jag mig säker på att någon faktiskt tog den ur min jackficka. Det första man gör när man hittar en mobil är ju inte att ta upp den och ringa utomlands utan den var nog planerat.

Imorgon ringer pappa efter sån lista så man kan kolla vilka man ringt så kanske vi hittar något svenskt nummer som vi kan ringa upp och se vem som ringde, sen löser sig nog resten sen! ;)

Skit arg

3 Läs mer >>

Obeskrivligt skönt att jag inte har några krav nu! Idag börjar mitt lov, jag behöver detta lovet. Det ska bli underbart med lite frihet. Kunna göra allt det man vill göra i skolveckorna men inte hinner med. Det kommer även bli tid för mig att varva ner och ta det lugnt, något jag nästan aldrig hinner göra med tanke på att det är full fart på helgerna, träning och skola på veckorna.

Kanske blir lite mer fokus på bloggen nu på lovet!

Inga krav!

1 Läs mer >>


roses are red face...