0 Läs mer >>

3 dagen jag är hemma sjuk, så trött på att gå hemma och inte göra något. Borde plugga men är så trött att jag inte orkar. Idag gick jag ut och tog bilden ovan sen började min värld snurra igen.

I see it all too clea...

5 Läs mer >>

Idag var jag på väg till skolan men kände mig riktigt snurrig så istället gick jag till doktorn. Det visade sig att jag har lunginflammation. Det var typ det ända jag förstod för doktorn var från Danmark, jag skulle behövt en tolk. Så nu sitter man hemma och ska käka piller & bli hög på hostmedicin hur kul?

YEAH lunginflammation...

2 Läs mer >>

Idag var jag på extra bra humör så jag gjorde våfflor och kaffe till mina fina föräldrar <3

Lördag & solen skiner

0 Läs mer >>

Allt känns tomt och jobbigt, varför ska allt vara så jävla komplicerat? Jag vill bara strunta i allt och fokusera på det roliga, lätta och ljusa i livet. Jag vill kunna släppa taget, släppa allt

laughing

3 Läs mer >>

När jag och mamma var på väg hem idag ser jag hur två killar håller på att misshandla en annan i en buske. Folk stannar omkrin och tittar men ingen rör en fena. Jag säger till mamma att stanna och flyger på 1 sek ut ur bilen över till andra sidan. Sen skriker jag "Vad fan håller ni på med?" Redo att slå ner någon, den ena killen ser helt förskräckt ut när han säger "det är lugna puckar, vi bara skämtar" Har nog inte skrattat så mycket på länge!

Veckans sjukaste...

0 Läs mer >>

Imorgon är det äntligen helg igen! Jag har inte så mycket planerat. Men det kan va skönt, jag får se vad som händer helt enkelt. Imorgon efter skolan ska vi tjejer i klassen göra våfflor. Ska bli super kul & förhoppningsvis gott! Man kan väll inte misslyckas med våfflor eller?

Jag är så otroligt trött på att känna mig som ett störningsobjekt varje gång jag hostar. Kanske bara jag som inbillar mig men det känns som att alla kollar på mig irriterat. Jag är så trött på det att jag skulle göra vad som helst för att bli frisk.
Like a dream

0 Läs mer >>


Just nu sitter jag på lektion och känner hur jag bara vill gå ut och möta våren, fönstret står på glänt och vårliga vindar ger mig sådan lust att bara sitta ute hela dagen. Min kropp skriker efter glädje.

2011-03-22

0 Läs mer >>

sjuk sjuk sjuk... Jag blir rastlös när jag behöver ligga still och ta det lugnt. Saknar mina underbara klasskamrater! Saknar Oliver. Usch låt mig bli frisk nu.

tomorrow is just anot...

2 Läs mer >>


Som jag trodde blev det ingen skola för mig idag, jag är helt snurrig i huvudet ser dimmigt och har en halvt hemsk röst. Jag gick ut i trädgården idag för att få lite friskluft och det slutade med dessa 3 fina bilderna på mina ögonstenar <3

sjuk

1 Läs mer >>

Igår firade vi robin som fyllt 20. En riktigt rolig kväll med fina vänner, kortspel, skratt och dricka. Jag drog ju dit fast jag är sjuk, så idag är rösten borta och jag mår mindre bra. Får se hur mycket skola det blir för mig i veckan!

Jag faller

2 Läs mer >>

(Bilderna ovan är tagna av Josefi.)

Igår åkte jag och Josefi till Lund för att titta på Carl Norén, spelningen var riktigt bra! Han sjöng så otroligt bra live. Jag och Josefi hoppade och dansade till musiken, efteråt bestämde vi oss för att detta bara var en av många gånger vi skulle stå framför en scen med Carl Norén på!

Efter spelningen fick vi även chansen att träffa han, han verkade vara en jordnära person. Josefi fick signering på albumet Owls sen fick vi även varsin kram. Vi tog tåget tillbaka mot Helsingborg med ett leende på läpparna, samtidigt som vi satt och nynnade på alla de fantastiska låtar vi tidigare hört under kvällen.

Tack för en underbar kväll<3

All i have is now

7 Läs mer >>

Jag har blivit förkyld, men jag hoppas att jag ska kunna genomföra den roliga helgen som väntar mig i alla fall. Imorgon ska jag och Josefi kolla på Carl Norén i Lund, jag dör lite av längtan. På lördag ska jag på 20års fest för Robin har fyllt 20! AWESOME helg! så det vore synd om jag skulle behöva ligga hemma sjuk.

Idag fick jag kläderna som jag beställt från HM, jag blev jätte nöjd! Nu blev min garderob ännu lite fullare. Jag fick hem en svart byxdress och en blå bikiniöverdel.

På tåget idag när jag satt och tittade ut genom fönstret på hur Sverige dränks i vatten, hör jag två damer på sätet bredvid som pratar om att den ena av dem ska på semester till Kanarieöarna. Livet kändes en aning meningslöst. Men dom kunde dra ner mig ännu mer! De talade sedan om att vi har vinter i ungefär 5 månader (nästan ett halvt år!). Vi längtar efter sommaren hela året som knappt håller i två månader. Då ställde ja mig själv frågan varför bor jag i Sverige?

lost myself