0 Läs mer >>

Detta är lite bilder som beskriver min start på lovet. Det som inte visas är fotojobb, mycket övningskörning, shopping och x antal timmar framför serie.

Lite instagram

1 Läs mer >>

Idag är det fem år sedan min mormor gick bort, saknade och sorgen över din bortgång kommer aldrig att försvinna. Men jag är säker på att du är med mig i alla fall!

Mormor <3

0 Läs mer >>

lekte lite

0 Läs mer >>

(Det är mina ryggmuskler ni ser och inte rumpan)
Gjorde en helt sjukt fin vurpa nu såhär lagom när lovet börjat och fin blev ryggen. Men jag har haft så mycket otur nu att jag känner att det bara kan gå på andra hållet nu. Blev så fruktansvärt arg på mig själv att jag köttade loss på crosstrainern i 40 minuter, det hjälpte! Imorgon är det dax för högskoleprovet, hoppas på det bästa.

Nu kan det inte gå me...

2 Läs mer >>
 Noll energi + massa plugg = ingen bra kombo

Snövit

0 Läs mer >>

Känner igen mig i bilden ovan. När man väl frågar mamma: Var är pappa? Kollar hon förvånat på en och undrar vad man vill honom. Någon som känner igen sig?

Dad where is mom?

0 Läs mer >>

I helgen har jag besökt Ullared. Det var en väldigt lyckad resa tillsammans med min pojkvän. Jag måste erkänna att jag är lite pinsamt förälskad i att åka upp dit. Bästa fyndet var helt klart skorna jag köpte i en affär utanför, hur varma och fina som helst. 

An eye for an eye

1 Läs mer >>

Bus

1 Läs mer >>

Ska ta det riktigt lugnt i helgen, vilket ska bli skönt. 

Frost

0 Läs mer >>
Idag har jag fotograferat Alex och det gick väll helt okej, dock var det något för soligt för att ta bilderna jag hade tänkt mig! När jag väll hade makten att göra lite vad jag ville tvingade jag han att kränga i sig chokladbollar och hällde clotrit soja i hans ansikte! Det var ju minst sagt roligt!

 

Alex

0 Läs mer >>
Pluggat lite och ringt några samtal. Kollar 90210, jag tror att jag är lite fast på nytt...

smile

1 Läs mer >>
 

vatten och löv

1 Läs mer >>

let me down easy

0 Läs mer >>


Här är tre utav mina bilder till temat flickdröm/ saga. Hoppas ni ser lite vad det föreställer i alla fall!

Om någon som läser detta har lust att stå framför kameran lämna gärna en kommentar!

fairytale

1 Läs mer >>
Sötnosarna växer!

Söta!

0 Läs mer >>

Idag fick jag slita mig ur min säng för att ta lite bilder fast jag fortfarande är sjuk. Det gick att fota även fast man är sjuk! Idag var det Alexandra som stod framför kameran. Detta var lite passade inte in på mitt tema saga och flickdröm men ni kan få se dem ändå. Ska bli jätte kul att visa resultatet sen!

colorful