2 Läs mer >>
Idag efter skolan så umgicks jag med Frida och Maria och fick då träffa Fridas familjs underbart söta valp Buster. Jag smälte, svårt att inte göra det.

Buster

0 Läs mer >>
Skönt med helg och en välbehövlig sådan.

Fredag

0 Läs mer >>
Just nu känns det som att jag lever i en väldigt stressig vardag där jag går i skolan, tränar, sover och gör skolarbeten.

Vill trycka paus och ...

0 Läs mer >>
Vet inte om rätt människor kollar min blogg men detta är vad jag önskar mig just nu!

Fyller ju snart 20

0 Läs mer >>

gulligt

0 Läs mer >>
Snart ska jag fortsätta tatuera min högerarm i mars har jag tid. Jag är grymt taggad och längtar mer och mer varje dag! Äntligen ska jag fortsätta!

Snart dax!

0 Läs mer >>

left behind

0 Läs mer >>
Jag kände att jag ville ha en kamera som jag kan släpa med mig överallt och det slutade med att jag köpte en kompakt systemkamera. Det blev en Sony NEX-5 och jag tror faktiskt att det var en mycket lyckat köp och att kameran kommer att följa med lite överallt nu!

kompakt systemkamera

0 Läs mer >>
Har ett möte hos studio-e i Helsingborg på fredag och hoppas verkligen att det kan leda till en praktikplats. Jag tror verkligen att jag skulle få ut massor utav att praktisera där så håller tummarna. Till helgen eller på tisdag kommer det även att ske en väldigt efterlängtad fotografering och jag är supertaggad på att allting börjar rulla på i vanlig ordning igen!

Praktik

0 Läs mer >>
Skrev ett inlägg angående att jag ofta har framtidsångest och så fick jag två fina kommentarer från två när vänner. Det är tur att jag har er! Massa kärlek till er. Anna-Maria: Du är mer än tillräckligt bra, min vän. Jag är övertygad att du kommer klara allt du tar dig ann, bara du vågar. Du har all tid i världen att fundera ut vad du ska göra med ditt liv, vad du vill plugga, jobba med eller vart du vill bo. Sluta stressa upp dig och ta det lugnt, du kommer hitta en bra väg i livet, det vet jag. och jag kommer finnas där för dig, alltid. Isabell: Du är så jävla bra Samantha och vad du än tar dig an så kommer du klara det :) Så jag tycker du ska sluta tvivla på dig själv nu! <3 Ni gjorde min dag!

Tack!