2 Läs mer >>

Ett inlägg fullt utav...

1 Läs mer >>
Fotograferade Rebecca idag tycker bilderna blev fina!

FÄRG

0 Läs mer >>
Har nyss sprungit 8 kilometer, innan jag sprang så kändes det lite sådär halv jobbigt och det är alltid då det går som bäst. Varje gång jag springer så slår jag nya rekord och jag känner hur jag får bättre och bättre kondition. Jag som var tjejen som inte klarade att springa en kilometer för två tre år sedan springer nu 3-4 gånger i veckan för att jag tycker det är skönt och kul. Det är sjukt hur man kan förändras som person.

Jag pallar inte är in...

0 Läs mer >>
Lite bilder från igår, ska öva på att fota naturbilder tänkte jag då jag själv inte tycker att detta är min starka sida.

Natur

0 Läs mer >>
Det händer så mycket i Juni så jag längtar ihjäl mig. Inleder Juni med att antagligen åka till Siesta med Isabell, med tanke på att jag älskar stämningen och livemusik så längtar jag ihjäl mig. Siesta blir bara mjukstarten på vad som ska bli min studentvecka. Jag kommer att springa ut i Helsingborg iklädd en vit klänning den 5 Juni, bara att vara klar med skolan kommer att få mig att gråta utav lycka. Söndagen samma vecka åker jag och min pojkvän till Rhodos i 6 dagar. Tror verkligen att juni kommer bli mitt livs bästa månad.

Ge mig Juni!

0 Läs mer >>
En fotografering jag gjorde för nästan en vecka sedan. Tycker att bilderna blev väldigt söta!

Fotografering

0 Läs mer >>
Med hundra procent fokus på träningen så blir bloggen lidande. Jag tänker att det inte finns något intresse för min sex träningspass som jag gör i veckan. Hade en helt underbar helg, med tanke på att min pappa fyllde år i helgen så käkade vi kinamat och såg filmen studentfesten på bio. Om någon funderar på att se den så kan jag starkt rekommendera den. Annars så innehåller vardagen mycket blod svett och tårar!

Fokus på träningen

0 Läs mer >>
En runda till Åstorp idag för att plugga med Isabell sen ett rejält pass på gymmet med pappa! Imorgon så har jag en fotografering inbokad och jag känner mig ganska peppad!

Pepp

0 Läs mer >>
Efter att ha varit sjuk i en hel vecka så står jag på fötter igen. Nu är man tillbaka i skolan och har börjat träna igen, äntligen!

Då var man igång igen...

1 Läs mer >>
Nu är bilderna utvalda och imorgon ska de lämnas på Munka-Ljungbys folkhögskola. Håller tummarna och hoppas att jag är bra nog!

Bilder

0 Läs mer >>
FAN jag har blivit riktigt sjuk nu. Orkar knappt vara uppe idag, vad är det här och varför drabbar det mig? Huvudet bankar, halsen gör ont, ögon och näsa rinner. Tänkte väl att jag hade varit frisk lite för länge för att vara sant.

BLÖÖ

2 Läs mer >>

Finaste

0 Läs mer >>
Sprungit 5 kilometer idag, känns riktigt bra. Har även städat rummet så nu är det lite mindre kaos. Nu sitter jag och väntar på min älskling ska komma hit. <3

2013-04-05

0 Läs mer >>
Idag var det tid att skicka in första delen utav min ansökning till Munka fotoskola, känns bra när jag vet att första delen utav ansökan är iväg nu är det bara andra delen kvar. Har aldrig tvivlat så mycket på mig själv. Snälla låt mig vara bra nog!

Stress

0 Läs mer >>
Idag har jag sprungit 7 km med terrier-klubben. Sen gick jag en kort runda med Scott. Han kan fan inte gå i koppel med det är ganska svårt att bli sur på en sån sötnos. Har även hunnit med att plugga lite idag, ska även försöka få ihop ett personligtbrev idag. Varför är det så fruktansvärt svårt att skriva om sig själv?

Härlig start på dagen...

1 Läs mer >>
I lördags så blev det Kex och ost framför en skräckfilm hemma hos Christoffer. Eller som han sa "Ska vi titta kex när vi äter film". Söndagen blev nästan ännu mysigare då vi åt fyra små rätter på Asian corner i Hässleholm. Sedan bar det av till hemmakväll där vi köpte pinsamt mycket godis innan vi gick till bion och såg filmen this is 40. Väl hemma så hoppade vi ner i ett varmt bad, det kan man verkligen kalla en mysig helg! Mindre mysigt träningspass med pappa dagen efter då det var benens tur att få stryk. Men jag överlevde och träningsvärken var inte värre än att jag kunde springa en runda med mina små hundar idag.

Jätte mysig helg.