2 Läs mer >>


 FY FAN VAD VI ÄR BRA <3

Första dagen på mitt sommarjobb idag, det kommer bli slitsamt men det är värt det när man väl får pengarna. Det var en kort dag och jag var hemma vid 11 tiden! Spenderade då ca 4 timmar i solen med min familj. Nu sitter jag och häller i mig massa vatten så jag kan vara med på träningen ikväll. Efter denna träningen har vi en månads upehåll med fotbollen.

 

Det ekar över hela...

0 Läs mer >>

Mina mamma fyller år idag och här hemma firade vi det med smörgåstårta! Ser det inte gott ut?

hur gott?

0 Läs mer >>


Idag blev det standen med 3 fina brudar. Mycket skjoig dag, synd bara att Anna-maria hade bränt sig och fick åka hem tidigare än oss andra. Efter allt stekande och badande tog vi bussen till stan i Ängelholm och tog en efterlängtad fika. Riktigt bra sista dag innan jag börjar jobba! Senare mot kvällen sprang jag en runda i skogen på 6 km och nu sitter jag bara ner och mår bäst! <3

skin

0 Läs mer >>

Blev en runda på min cykel och tog bland annat de två bilderna ovan! Riktigt skönt att cykla en runda på kvällen. Imorgon åker jag till havet, första gången detta året. Men det ska bli skönt. Blir verkligen att njuta av min sista lediga dag innan jag börjar tjäna pengar. PUSS

sunshine

0 Läs mer >>

Idag har jag spenderat massa tid i solen vid poolen,fick ganska mycket färg. Får ta vara på det fina vädret nu.Jag ska ju börja jobba på torsdag! Lagade även mat det blev sallad grillat och bulgur mycket gott! Senare sprang jag och Killer en runda och satan så varmt det var. Efter jag sprungit var det rakt i poolen sen en dusch. Nu sitter jag i soffan och kollar på tvn där fotbolls vm går! Killer ligger och nannar så rundan var nog jobbig för hans del. Nu ska jag gå och hämta en påse nötter :D

svårt att ta farvä...

0 Läs mer >>
*
Haft två fina dagar med min pojkvän och hans familj! Igår kollade vi bio och åt kina mat. Idag åkte vi till både väla och familia. Köpte en tröja och brillorna på bilden ovan. Nu ska jag ta vara på mina 2 sista lediga dagar för sen väntar 1 månad med sommarjobb.

´27 juni 2011

0 Läs mer >>


Hade en riktigt rolig midsommar! Vi lekte lekar, åt god mat, badade i Bälingesjön, söp och dansade såklart runt midsommarstången. Det var grymt bra stämning hela kvällen. När kvällen var slut väntade en vandring från Frida hem till Maria. Vi var kanske inte så laddade på att gå 5 km med stor packning efter en tuff kväll/natt. Men tillslut kom vi fram i alla fall och då kändes sängen som den bästa platsen på jorden!

Dagen efter spenderades hemma hos Maria. På morgonen blev det massa pannkakor sylt och jordgubbar. Senare hälsade Anders och Lina på så då blev det en tripp till Örkelljunga för att köpa pizza och film. När vi kom hem till Maria var jag vrålhungrig och vräkte i mig pizzan. Efter maten blev det film, eller jag somnade medans de andra kollade på film. Fick nötter kastade på mig men lyckades sova igenom filmen ändå.

När jag kom hem på kvällen hoppade Killer på mig och kramade och pussade mig, jag tror han saknat matte när hon varit borta två nätter i rad. Fick inte ens en lugn stund vid datorn för han skulle upp i knäet och sitta med!

Midsommar

0 Läs mer >>

Igår tog jag och Johanna våra mopeder och körde till förmedlingscentralen. Varför? Jo för att vi skulle köpa oss ett liv! Nej men vi hade inget bättre för oss. Senare bestämde vi oss för att köpa ingredienser till en tårta, för Johannas mamma fyllde år dagen innan. Samt att vi tre år i rad bakat tårta till hennes födelsedag. Detta år var det något jobbigare då det såg ut som den smaskigaste tårtan vi gjort. Men vi fick inte smaka den då både jag och Johanna försöker vara nyttiga.

Senare kom mina töser hit. Vi bastade och kollade film. Som vanligt hade vi även en massa att prata om! Tackar mina fina flickor för en rolig dag/ kväll.

Idag ska jag till min pojkvän och sova där, fredagen midsommar firar jag senare med mina töser i Bälinge.

cloudy

0 Läs mer >>
bara bilder

0 Läs mer >>


Tiden springer iväg och det känns som att jag inte har haft en lugn stund sen jag fick sommarlov. Jag har haft en grym start på lovet! Bland annat har jag spenderat min tid på många vänner, kollat film, fiskat, kollat på studenten, festat, spenderat tid med min pojkvän och kollat film. Har även fått några fåtal timmar i solen men än så länge har inte soltimmarna varit något att skryta om.

låt det va som i e...

0 Läs mer >>

Utanför mitt fönster så öser regnet ner, jag tycker det är ganska mysigt. Men jag har ju heldre en termometer som visar 25 plus ingen tvekan. Tanken om att min bror just nu är på väg till mycket varmare breddgrader gör mig lite smått avundsjuk! Men jag får i alla fall låna hans dator nu i en vecka.

Just another rainy...

0 Läs mer >>


Just nu har jag ingen fungerande dator, därför blir det inte så mycket inlägg här på bloggen!

livet rullar på