2 Läs mer >>




Slutade skolan 11.30 idag, efter det knallade jag och tre vänner  iväg till en liten park. Där spenderade vi ungefär en halv timme i solen med våra kameror. Vilket resulterade i bilderna ovan, alltid lika trevligt med er <3

H.A.P.P.Y

0 Läs mer >>




Underbara underbara vår! Snart ska man iväg till gymmet.

Utan dina andetag.

0 Läs mer >>

blus 199kr gina tricot, halsband 149kr bikbok, jacka 399kr h&m, byxor 149kr h&m, örhängen 99kr bikbok och skor 499kr dinsko.

vill ha ....

0 Läs mer >>

Igår var jag på gymmet och idag var jag ute och sprang en runda. Så obeskrivligt skönt att vara frisk! Ska försöka plugga lite spanska snart, om jag orkar....

obsession

1 Läs mer >>
Nu är jag tillbaka i skolan, känner mig grymt omotiverad. Jag får väll se det från den ljusa sidan har bara 5 veckor kvar nu! Men jag få iallafall träffa mina underbara klasskamrater igen <3

omotiverad

3 Läs mer >>



Dagen har spenderats vid poolen, i solstolen med musik på högsta volym.  Somnade en timme i solen, sen blev jag rastlös och började då istället fota. Snart ska jag ta en dusch och göra mig redo för en grillkväll hos Anders.

walking on sunshine

0 Läs mer >>

Idag besökte jag Lund med 3 vänner, Lund är en mysig stad med underbar stämning. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo där. Mycket hemtrevligt och mycket folk ute på gatorna. Vi åkte till Lund idag för att fika och shoppa. Men med det fina vädret blev det att vi gick och fikade i parken, skrattade och pratade.

Imorgon blir det grillning hemma hos Basse och jag hoppas på en mysig torsdagskväll!

Något av det skönaste jag vet är att springa. Nu har jag varit sjuk i över 1 månad, min kropp skriker efter att få röra på sig. Så fort jag slutat med mitt penicillin så ska jag ut och springa!

excited

3 Läs mer >>


A little trip to Lund

0 Läs mer >>


Bilderna får beskriva dagen!

En bild säger mer än ...

1 Läs mer >>

Lov och jag umgås med underbara vänner, vilket gör att bloggen blir dåligt uppdaterad.
I Fredags så umgicks jag med min kusin, vi kollade filmen red riding hood. Filmen var helt okej, lite små läskig. Senare åkte vi rundor i Perstorp med Jenny, vi snackade och skrämde upp varandra. Trevligt! När min kusin skulle lämna mig här hemma överraskade även pappa med smarrig smörgåstårta.
Lördag var det fest hemma hos Basse och det var riktigt skoj! Alla blev lagom runda under fötterna och stämningen var verkligen på topp. Dagen efter träffades vi alla för att grilla i skogen, mycket mysig speciellt när jag hade Oliver med mig dit! Senare åkte jag och Oliver hem till mig och kollade film, mysigt!
Måndagskvällen spenderades i en biosalong med mina fina flickor. Vi såg filmen Water for elephants. Bra film men den levde inte upp till mina förväntningar, dock tyckte jag att miljön och sättet de filmat på var väldigt fint!

Undra om någon läser allt detta! Kram

Tiden springer iväg

1 Läs mer >>


Ikväll kommer min kusin Sarah hit, vi bestämde det ganska hastigt! Det var efter det jag kom på hur pedant hon är, en gång när jag var liten tvingade hon mig städa mitt rum! För annars vägrade hon sova där inne. Haha, det är roligt med minnen <3 Men det blev en snabbstädning annars hade hon nog dragit mig i örat för det var ju inte igår jag städade precis. Vi är ganska olika så, jag är jätte stökig av mig och hatar att städa. Vi ska kolla film och snacka vi träffas ju inte så ofta så vi brukar ha en del att prata om :)

Dags för fredagsmys!

0 Läs mer >>
Tackar Josefi för min nya bloggdesign! <3 Massa fint.

Imorgon ska jag till doktorn 08.00 för att ta stick i fingret, för att kolla sänkan igen. Är det inte betydligt lägre får jag träffa doktorn igen, men vet inte riktigt vad som händer då! Så är lite nervös.

Idag har jag kollat två filmer, haft tråkigt, deppat och sovit......

You put that smile on my lips <3

jag vill bara va med ...

1 Läs mer >>

Spenderat massa tid i sängen idag tillsammans med feber och smärta, kan inte vara uppe för då mår jag så dåligt! Idag har jag ätit jordgubbar för första gången detta året, det var riktigt gott!

Hur gott?

1 Läs mer >>

Jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv! Idag besökte jag iaf doktorn och det visade sig att jag har halsfluss, öroninflammation, vätska bakom ena trumhinnan och en sänka på 82. Kanske inte så konstigt att man känt sin som en zombie? Mamma köpte massa gott till mig som jag kan ha nu! För det blir ingen mer skola för mig denna veckan...

Halsfluss

0 Läs mer >>

SÅ jävla irriterande att folk inte vet skillnad på mitt och ditt! Försöka sno en moped och bara ta i sönder tenningslåset, amatörer. Om någon sett fittorna som försökt sno min moped idag hör av er!

Jag har ju inte direkt haft tur idag! Kan inte röra min nacke för det bara smärtar till i hela nacken upp till huvudet. Samtidig som jag har extrema smärtor i halsen och örat. FAN jag som trodde jag var på bättringsvägen. Roligt liv man har !!?

mitt och ditt?

0 Läs mer >>



Just nu sitter jag ute vid poolen och myser med min hund samtidigt som jag skriver på mitt engelska tal! Ur mina högtalar kommer det massa glad musik, fåglarna sjunger ut att det är vår!

Ikväll blir det bastu och kanske första doppet i poolen i år. Sen blir det att kolla big brother och ta det lungt.

 Skönt att man börjar skolan 11 imorgon så man får lite sovmorgon. Denna veckan har vi studiedag på onsdag. Vilket innebär att vi har 4 skoldagar sen blir det påsklov, hur underbart?

Våra brister gör oss ...