0 Läs mer >>

Sista veckan på jobbet, riktigt skönt. Kommer vara grymt taggad till helgen då allt arbete är över och jag kan känna mig fri igen, träffa vänner när jag vill och inte ha tider att passa!

I fredags var jag med min pojkvän, vi tog det bara lugnt för jag var sjuk dagen innan. På lördagen åkte jag med min familj till Röstånga för att gå på marknad men det var kaos. Det hade regnat något extremt och marken hade förvandlats till ett enormt gyttjehav, i gångarna vad det över 1 dm djup gyttja. En vända hem om sen åkte jag till Hässleholm för att träffa Anna-Maria, vi hyrde filmen mean girls 2. Sen kröp vi ner under en filt i soffan och mös framför den. Efter det begav jag mig mot stationen i regnet för att jta tåget till ett poolparty i Perstorp. Ja ni hörde rätt, poolparty när det regnade. Dagen var mycket trevlig och jag hann träffa många underbara människor! Söndagen spenderade jag tillsammans med Johanna i min soffa, vi letade musik till en fest vi ska hålla i den 12 augusti. PUSS

färglös

0 Läs mer >>

I won't try, I won't ask anymore. I´m just wasting my time.

Igår mådde jag jätte illa och direkt när jag kom hem från jobb la jag mig i sängen och sov i två timmar. Senare när jag gick upp mådde jag ännu värre det slutade med att jag spydde och hela magen gjorde ont. Så jag spenderade flera timmar framför tvn, kollade twilight och newmoon. Idag vågade jag inte gå till jobb så jag stannade hemma. Vad ska jag göra idag då? ingenting för ingen verkar vilja umgås med mig så.

fuck you right back

0 Läs mer >>

I fredags var jag i Landskrona tillsammans med Isabell, vi hade det riktigt roligt. Daniel adams-ray är så bra live att vi inte ens brydde oss om att det började ösa ner regn. Senare åkte jag hem till min pojkvän för att sova hemma hos han för vi skulle till bakken dagen efter. Bakken var ganska fullt med folk men det var en väldigt mysig och rolig dag. Helgen bara flög förbi men jag klagar inte för jag hade väldigt trevligt. 

Måndag till fredag spenderar jag just nu på en fabrik där jag städar, jag som är sämst på att städa. Men det flyter på för de andra anstälda är så fruktansvärt trevliga. Har redan två veckor avklarade nu så bara två veckor kvar med slit.

Igår var jag högst up...

4 Läs mer >>

Jag är kär i dig <3

Du har så mjuka läppa...

0 Läs mer >>

Slit på veckorna.

Klockan snurrar men j...

0 Läs mer >>

Dagen har spenderats med att jobba. Därefter var jag helt slut så kollade nya fast & furious 5, riktigt bra film! Senare tog jag en tupplur i solen tills min bror skvätte vatten på mig. På kvällen sprang jag och mamma en runda i skogen. Nu kallar sängen på mig! Godnatt <3

lavender

0 Läs mer >>Igår var det fest hos Basse, en trevlig kväll med trevligt folk :)

Det snurrar i min ska...