0 Läs mer >>
I torsdags åkte jag och Hanna in till Helsingborg för att kolla lite i affärer och gå på Christer Järeslätts vernissage på dunkers. Vi missade Christer men det var ändra kul att kolla hur han utformat sin utställning. Vi gick vidare till vinylbaren och bjöd dit Caroline, sen satt vi och pratade och drack cider och hade det allmänt trevligt!

Uteserveringsmys

0 Läs mer >>
Igår blev det en tur till bakken och det blev väldigt trevligt. Vi åkte massa karuseller, spelade olika spel, åt gott och kollade 5D bio. Det kom lite skurar men vi var redan blöta efter att ha åkt flumrider så det gjorde inte så mycket. Tack för en väldigt trevlig kväll! <3

Bakken

1 Läs mer >>

Kattungar

0 Läs mer >>
Sitter och redigerar bröllopsbilder och sjunger på dansbandslåtar tillsammans med mamma.

Bröllop och dansband

0 Läs mer >>
När man har lämnat över bröllopsbilderna och får svaret: Jag vill bara göra om hela dagen en gång till när jag ser bilderna så känns det väldigt bra. Nu ska jag ladda batteriet i kameran, tömma minneskortet och putsa linsen så är jag redo för ett nytt bröllop imorgon!

kärlek

0 Läs mer >>
Det är skönt att vara ledig även om min hjärna inte känns ledig utan helt förvirrad. Idag skrev mamma på kontrakt och flytten till Kvidinge blir allt mer verklig. Tänk att jag efter 17 år ska flytta ifrån mitt hem.

Lite ifrån min vecka ...

1 Läs mer >>
Såhär söta kattungar har vi just nu här hemma, hur mysigt som helst. Fotograferade mitt första bröllop för någon vecka sedan och imorgon ska bilderna levereras. Nu på lördag fotograferar jag mitt andra bröllop och jag hoppas att det kommer att bli fler. Hade aldrig varit på bröllop innan, nu är jag säker på att jag vill gifta mig i framtiden.

Söta

0 Läs mer >>
Förmodligen som det ser ut nu så kommer jag att gå från löndalabo till kvidingebo :)

Flytta

0 Läs mer >>
I fredags hade jag och Christoffer vår tre-års dag. Detta firade vi dagen efter med att köpa sallad, ost, kex och jordgubbar. Detta smaskade vi sedan i oss nere på Råbocka strand. En mycket mysig dag med mycket kärlek!

Tre underbara år