0 Läs mer >>

Gott nytt år!

0 Läs mer >>
Några bilder från detta året. Det har varit ett riktigt bra år, men det har definitivt haft sina motgångar. Detta året har inneburit frihet och en hel del lycka. Jag tror att nästa år kan bli lite bättre om jag har tur!

2012

0 Läs mer >>
Febern och att ögonen rinner är anledningen till att jag skiter i bloggen just nu! Återkommer när jag mår bättre.

SJUK

1 Läs mer >>
Sitter och myser med familjen och värmer upp inför julafton. Har precis bakar pepparkakasmuffins med min bror så huset doftar ljuvligt. Jag har även pyntat granen, den blev precis lika fin som den brukar bli!

Den 23 december

0 Läs mer >>
Kampen om kylskåpet fortsätter, jag tänker inte ge mig. Men jag börjar misstänka att katten inte heller planerar att ge sig.

kattafan

1 Läs mer >>

Chill

0 Läs mer >>
Idag ska jag och Isabell till Väla för att handla julklappar. Med tanke på att vi är lediga idag så missar vi skolans julbord därför tänker vi äta julbord på IKEA. <3

Fixa dom sista julkla...

0 Läs mer >>
Dessa två sötnosarna växer så det knakar. Två små katter som passar perfekt in i vår stora familj. Tillför många skratt och mycket kel.

MYS

3 Läs mer >>
I helgen har jag, Isabell, Christoffer, Kristian och Erika stått på Familia och samlat in pengar till Hemlösas hus i Helsingborg. Det är kul att folk kommer in och faktiskt skänker en slant. Jag hade inga förväntningar alls, men vi kan nu stolt berätta att vi kommit över 5000 kronor. Men vi hoppas på att få in mer när vi offrar nästa lördag (22) och söndag (23) på att stå där! Så om ni inte har något bättre för er så borde ni titta in en sväng. Tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad.

Familia

0 Läs mer >>
Känns som det har varit full rulle sen jag vaknade och jag som behöver vila och ta det lugnt med mitt huvud. Imorgon blir det lugnt hoppas jag. Kan inte fatta att jag snart har jullov, vart tar all tid vägen?

Minst sagt stressig d...

1 Läs mer >>
Som ni kanske ser på bilderna mår jag inte alls bra. Men här är ändå två halv kassa bilder på luggen!

Det blev lugg!

0 Läs mer >>
Tappat 15 cm runt midjan, Stolt brud klappar sig själv på axeln och känner sig mycket motiverad till att fortsätta.

Heja min motivation!