0 Läs mer >>

Julafton

2 Läs mer >>
Jag har världens framtidsångest. Viljan att ta risker inför framtiden svajar. Vill jag flytta och plugga någon annan stans, är jag tillräckligt bra. Försöker leva i nuet och hoppas att tiden löser problemen. Men varje dag knackar alla problem på min dörr och påminner mig. Jag måste våga tro på mig själv. Våga tro att jag är bra nog!

Framtidsångest

2 Läs mer >>
Detta är en önskelista som endast riktar sig till släkten. Nagellack Isadora sugar crush, mystofflor, fotoram - tiger, vaniljparfym http://www.yves-rocher.se, Plexgear A3 fotopapper matt- http://www.kjell.com/, häftmassa!

Önskalista

0 Läs mer >>
Julkalendern har än så länge varit bra. Det är mysigt med ett avsnitt om dagen och det behövdes verkligen idag. Man kan inte gå ut för det blåser och om man bor mitt i skogen finns det inte så mycket att göra. Jag och katten har suttit vid fönstret och kollat in fåglar!

Julkalendern

0 Läs mer >>
Imorgon är det min tur att ha utställning i pianorummet på Munka. På dagtid är rummet öppet för allmänheten om någon skulle råka ha vägarna förbi.

Utställning

0 Läs mer >>
Lussebak, glögg, kollat filmen elf, första avsnittet utav julkalendern, pyntat en en som nu pryder mitt rum och fått köpt alla julklappar. Efter helgen så har jag verkligen fått upp julstämningen!

Första advent