2 Läs mer >>

Nu drar jag till Helsingborg!

``Hej och hejdå´´

0 Läs mer >>

Jag rekommenderar inte att stå på en balansbräda medans du tar av dig en tröja.... ingen höjdare, det resulterar troligen som för mig, på golvet. Don´t try this at home

Ikväll ska jag spendera tid med fina vänner i Helsingborg hos Leonora. Vi ska laga tacos tillsammans, det kommer bli hur kul och mysigt som helst! Fast blev lite orolig för Leonora ringde mig när hon handlade och frågade vad man skulle ha till tacos.... Men jag hjälpte henne så jag hoppas det slutade bra!

Kameran följer troligtvis med, hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer ha <3

don´t try this at hom...

3 Läs mer >>

Jacka denim modekungen.se 699:- jeansshorts HM 249:- röd tygsko skopunkten 199:- solglasögon HM 60:- tröja modekungen.se 499:- nagellack HM 40:- skjorta modekungen.se 499:- bandeau-bikini HM 99:- Tröja Bikbok 299:-


Hängselbyxor Gina Tricot 399:- Nagellack IsaDora 69:- Blå Textilsko Dinsko 299:- Shorts Bikbok 299:- Tröja rolling stones Modekungen.se 499:- T-skirt Modekungen.se 329:- Lancome läppstift 305:- boots Modekungen.se 399:-

What's the point of d...

1 Läs mer >>


film, vänskap, skratt, skrik, datanördning och prat sammanfattar kvällen med min andra halva <3

When you get what you...

1 Läs mer >>

Underbart att vakna med sol ute, sen bjuder jag på en underbar bild.

Skin skin

3 Läs mer >>




4 somriga bilder

Nu till något jag verkligen avskyr! Folk som röker inomhus, ni luktar skit vet ni det? Ni luktar sjukt äckligt och framkallar huvudvärk. Rökare som står och röker i tex busskurer, tänk på någon annan?

För övrigt så hamnade jag bridvid en inomhus rökare på tåget idag, tur skulle han bara åka en station. Jag satt och höll andan, han luktade som en riktig bomb av rök från cigaretter. Bläää säger jag bara!

Ge mig grönt gräs och...

4 Läs mer >>

Efter slit och väntan kommer resultat,  två intervjuer ska göras nu efter allt letande på folk som vill ställa upp. Jag känner på mig att det kommer bli super bra! Snart lov i en hel vecka, då ska jag spendera massa tid med underbara vänner samt en underbar kille <3

längtan

0 Läs mer >>

Ingen skola idag, blev en joggingtur nu på morgonen så nu kallar duschen <3

One wish

0 Läs mer >>

kreativ

4 Läs mer >>







Här är några bilder som jag fotograferade på Sarah och Jenni idag, själv är jag mycket nöjd och hoppas att de också är det! Vad tycker ni ?

Dagens fotografering

2 Läs mer >>

Idag har jag städat rummet och snart kommer väll farmor för att fira min födelsedag <3
Vad fick jag när jag fyllde år?
Tatueringstid
2 linnen
Alkohol
armband


(ursäkta valken vid armhålan)

I got it

0 Läs mer >>

Självförtroendet åker rutschkana,

over my head

1 Läs mer >>

Nu mår jag som bäst, efter en lyckad fotografering då jag varit kreativ. Efter att jag lämnat in en uppgift som jag aldrig trodde jag skulle hinna klart med efter jag varit på gymmet och rört på mig . Efter att jag duschat lagt mig i sängen och nu bara kan slappna av UNDERBART! Imorgon är det fredag och en händelserik helg börjar, det ser jag fram emot.




you found me

2 Läs mer >>


Idag hade jag ledigt från skolan för att vi skulle fotogafera till vårt modereportage. Det blev krångel med modeller och sånt så söta Josefi fick ställa upp men det blev superbra! Då bilderna är till skoltidningen kommer de inte ut här på bloggen på länge. Men jag är nöjd och det hoppas jag de andra också är. Men jag bjudr på en fin bild på söta Josefi och huset vi va i.

Nu har jag massa plugg om jag ska hinna träna ikväll så bäst att börja ... KRAM

Skin skin som den sol...

0 Läs mer >>

Händelserik vecka!
Igår blev vi strömlösa och jag har insett hur läskigt beroende jag faktiskt är av ström förens nu. Imorgon fyller jag 17 år (närmare 18 wiho) och på torsdag har jag en modefotografering till skoltidningen. På fredag ska de i klassen fira mig, massa mys och på lördag ska jag bli firad här hemma. Sen på fredag ska jag ta mig igenom två fotograferingar. Spännande och jag är toppen laddad.

WäääääH

0 Läs mer >>

målade precis mina naglar i en härlig grön vårigfärg. Sitter med pennan i handen och skriver om judendomen. Men tankarna är på en helt annan plats, i en helt annan värld.

Hold your head up hig...